PROXY kapunyitó kaputelefon-rendszerek

Telepítés

Ajánlatunk elfogadása esetén egy közösen megbeszélt és elfogadott dátummal tudjuk vállalni a rendszer teljes kiépítését, amely lakásszámtól függően 1-2 munkanapot vesz igénybe, amennyiben minden lakásban sikerül a bejutást biztosítani. (várhatóan hétvégi napok). 

Proxy kulcstartót igény szerinti darabszámban programozunk. 

Műszaki tartalommal kapcsolatos felmerülő kérdéseire a +36 30 984-1026-os telefonszámon készséggel állok rendelkezésére.


Felcsengető rendszer cseréje digitálisra

Felcsengető-rendszereknél felmerül a beszélgetés és a kapunyitás lehetősége. Ezekhez a rendszerekhez már nincs értelme hozzányúlni. A gyakorlatban – mivel a közvetlen ajtó előtti csengők is együtt működnek vele – hagyjuk úgy és új gerincvezeték kiépítésével kiépítünk egy új digitális kaputelefon-rendszert, újjá varázsoljuk a bejáratot.
Az új digitális-rendszer esztétikus megjelenést, tökéletes beszéd/hangminőséget és rengeteg extrát tartalmaz.


MKT rendszer cseréje digitálisra

MKT (Magyar KapuTelefon) rendszerek még az 1980-as évekből maradtak ránk a „panelkorszak” legnagyobb vívmányaként. Azóta 40 év telt el de a gyártók még mindig gyártanak digitálisról analógra „butító” un. MKT modulokat, ami lehetővé teszi a panel lakásokban fennmaradt belső lakáskészülékek működtetését az új digitális kültéri egységgel. A bejáratnál olyan mintha digitális központ működne, kódot és proxy kapunyitó kártyát is használhatunk de a felcsengetés sok esetben nem működik vagy tapasztalataim szerint vagy működik vagy nem. A modulok meghibásodása rendkívül gyakori, érzékenyek mindenre és bizonyos szolgáltatások sem elérhetőek, mert nem tudják. Az összes belső lakáskészülék cseréjével a rendszer azonnal digitálisként tud működni, minimális befektetéssel megszabadulhatunk az öreg „analogizáló” paneltől.


Hagyományos ANALÓG rendszer cseréje digitálisra

Hagyományos, nyomógombos rendszereknél is ma már elvárás hogy kódot vagy PROXY kapunyitó kártyát tudjunk használni, ezért láthatunk sok csodát lelkes telepítők egyéni megoldásaira. Ezeknél a rendszereknél a nyomógombsor elöregedése, törése valamint az erősítő panelek „elfáradása”, rossz beszédminőség miatt cseréljük új digtálisra. Az új digitális-rendszer esztétikus megjelenést, tökéletes beszéd/hangminőséget és rengeteg extrát tartalmaz.


Régi kódos rendszerek cseréje megbízható digitálisra

1990-es évek elejétől kapható kódos kaputelefon-rendszerek mai napig ugyanazt az algoritmust használják minimális külső változtatással. Ma már fejlődő világunkban elvárás a korrekt működés.
Gyakori felcsengetési problémák, kódbeütési hibák miatt valamint a szervizhálózat gyenge ellátása miatt cseréljük ezeket a rendszereket. Hívószámokat, kódokat megőrizve telepítünk új digitális-rendszert, amely esztétikus megjelenést, tökéletes beszéd/hangminőséget és rengeteg extrát tartalmaz.